Planerar...

I dag har vi gjort oss en visit till Bauhaus. Skulle kolla på nytt golv till köket eftersom vi båda är rejält less på det nuvarande beigegula (underbart val av kulör hmmm), iskalla klinkersgolv som just nu tyvärr ligger i det rum där man tillbringar mest tid. Nu fanns det dessvärre inget golv som föll oss i smaken. Vi hade tänkt oss  s v a r t  men försäljaren tittade väldigt konstigt på oss innan han visade oss ett mörkbrunt. Blir att måla i stället kanske?  

Fick dock insikt över vad mycket annat som ska fixas när vi vandrade igenom avdelningen efter avdelning i det stora varuhuset. Badrumsavdelningen- vårt  badkar så 80 - got to go! Trädgårdsavdelningen - hög tid att tänka igenom vilka grödor som ska frodas till sommaren - dags att köpa fröer och börja så! För att inte prata om framsidan som är förskräcklig tråkig- måste fixa till några buskar och blommor dit! Utemöbelavdelningen - våra plaststolar gav upp en efter en under förra säsongen - lägger till det också på listan. På den sistnämnda avdelningen fanns även staket till altanen, så nu står även det med. Uj uj uj... hade varit bättre att vi stannat hemma i dag.


image1333
 

Tur att det finns PS så man kan fuska med resultatet i fall det skulle bli helt galet och man grävt upp halva gräsmattan i onödan!


    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0