En favorit- i dubbel bemärkelse


Ny sovplats

Fyndade en säng på Blocket och numera sover småttingarna ovanpå varandra, Melia på ovanvåningen och Mollie på madrassen under. Än så länge börjar bara nattens första timmar i den nya sängen men avslutas alltid inne hos oss. Men hoppas det bli bättre med tiden.  


Pelle Pensionär

Svärfar fyllde pensionär i veckan och i dag passade vi på att lura i väg honom och svärmor till Långedrag där 65-åringen fick fira födelsedagen med alla fyra barn med respektive och barnbarn på värdshuset. Underbar utsikt, god mat och trevligt sällskap ♥Helg igen...

Är fullt upp under vardagarna och även så under helgerna! Hela fredagen tillbringades i huvudstaden och mamma och pappa snälla och var här och tog hand om de små busungarna.
Under lördagen ställde vi klockan (!) och för till Ullared i ottan. Vi fick med oss massor med påsar hem men var ändå  hemma i tid så Mathias och jag hann på sexbion (alltså klockan 18 inget annat...) för att kolla på Lukas Moodyssons senaste film; Mammut. Riktigt, riktigt bra! Se den om tillfälle ges!!
.


P3 guld

Var ni ute och rajtantajtade i gårkväll i stället för att sitta och uggla framför tvn har ni ändå chansen att se och framför allt höra den stora behållningen av svts lördagsunderhållning.


Ledigt

Den första veckan med heltid på förskolan har avverkats. Eftersom förra veckan gick i sjukdommens tecken blev det långledigt under och efter jul. Veckans första dagar var tuffa för lillan. Hon grät och ville absolut inte vara på någon förskola men under slutet på veckan har det blivit bättre och hon hade till och med skratta under fredag berättade fröknarna...
Det är även en omställning för mig med heltidsarbetet. Trots att det blir långa dagar för de små tycker jag det är skönt att hinna med jobbet på arbetstid och inte som det var innan att jag behövde sitta kvällar också för att hinna med. Förhoppningsvis ska vi använda den tiden till mys och bus nu istället ;-)Fredagsmys


Pippi och popcorn - den ultimata fredagskvällen!

Söndag eftermiddag


Tittut!Börjar rätta till sig här hemma...
Receptet på tillfrisknad är blåbärsoppa med tittut

Sjuka -igen!

Har precis återhämtat oss efter förra slängen av sjukdom här hemma, så kommer magsjukan! Melia var först ut och Mollie och Mathias någon dag därefter. Jag har klarat med lindrigast undan denna gång men det är inte utan att man känner av "kräk"-bacillerna man är omgärdad av här hemma.
Helgen får bli lugn så vi är pigga och friska till veckan då det vankas förskola och jobb.

      

Minusgrader!


Varvar ner


När 2008 blev 2009

Vi har haft ett par helt underbara dagar på Spa i Sunne under nyår. Strålande sol, bad, massage och behandlingar, supergod mat och dryck, mycket sömn och partaj i trevligt sällskap - vad mer kan man begära! Det blev dessvärre inte fler kort än två tagna så vill man få mer beskrivande bilder får man hoppa över till Catrins blogg.


Julklappar

Det bev inga julklappar bytta mellan Mathias och mig i år. Däremot blev det en gåva till Rädda barnen. Låter väldigt behjärtansvärt men om sanningen ska fram så var det tavlorna man fick "på köpet" som vi ville åt.


RSS 2.0