Tjejkväll som gick i stöpet

Pappa är ute på egna äventyr och töserna och jag skulle ha en mysig tjejkväll - trodde jag... Melia knoppade in till Bolibompa och Mollie sussade gott innan nyheterna var slut. Det kan man kalla att banga! Så synd om mig är det ju inte trots allt; en påse godis, tyst och lugnt - och det bästa av allt- tagentbordet helt för mig själv ;-)
image1366

Idol nästa?


Marias kort

Maria var här under gårdagen och med sig hade hon en kasse med matvaror som hon lagade till. För en som i stort sett alltid blir stående själv vid grytorna var det extra lyxigt att någon annan lagade maten- gott var det också! Själv glömde jag helt bort kameran men Maria tog några på busungarna Klint som jag "lånade".

image1365

Förberedd till semestern

122218-1364

Svartvitt

image1363

TisdagsTema: Minne

Båda 26 mars - 
men ack vilken skillnad på termometern!

Men hur är det med MINNET egentligen?!
2006 - 2007 ska självklart vara 2007-2008!

image1362

Det säkra före...

Vaknade natten till tisdag av en duns och Melia som grät. Hittade henne liggandes på golvet i mörkret och hon klagade på en gång att hon hade ont i nacken men somnade ganska snabbt om inne i vår säng. Tisdagen sov hon bort tillsammans med sin nattarbetande pappa men när det fortfarande gjorde ont att sätta på tröjan i morse så fick det bli ett besök till vårdcentralen.

Två läkarkandidater i början på sin läkarutbildningen och en "riktig" doktor klämde, kände och lyssnade. Tre snälla tjejer som ger en all uppmärksamhet är ju aldrig fel och helt plötsligt verkade det onda försvunnit. Så efter mycket om och men bestämde de sig för att det inte var någon fara och vi började packa ihop oss för att åka hem igen. Men så började Melia gråta när tröjan skulle på igen och då blev det remiss till barnakuten. 

Att ligga på en brits och få en surrande röntgenmojanäng strax över huvudet var inget som Melia uppskattade alls, men efter en hel del mutor i form av Ahlgrens bilar och en pöl med tårar fick de fram ett par plåtar som visade på en fraktur på nyckelbenet. Precis som farmor faktiskt misstänkte redan under gårdagen-utan röntgen! Så nu tar vi det säkra före det osäkra och knôr in båda ungarna mellan oss i dubbelsängen tills sängskyddet är fixat.  
 
image1361

Våffeldagen

image1360

Snart innesnöade

image1359

Målar


Hypokondriker?


Hej mitt vinterland!

image1358

I väntans tider

Hungriga och uttråkade blev Mollie och jag sittande vid köksbordet i väntan på att pizzan skulle levereras hem. Tog lite längre än beräknat på grund av snöfallet och för att tänka på annat än den kurrande magen började jag pilla på kameran. Här är resultatet av ogenomtänkt klickande...
122218-1357

Vräker ner!


Så kom...

då ovädret som det varnats om i så många dagar. Är verkligen inte avundsjuk på alla resenärer som varit på annan ort under påskhelgen och ska ta sig hem i detta väder!
image1356

Nybakat

I dag hann vi baka både kakor och sockerkaka. Mollie som inte smakat sockerkaka innan tyckte det var riktigt smaskens!
122218-1355

Fint väder

image1354

På väg till Blåkulla!

image1353
image1352

Snö"kaoset"

image1351

"Min kompis"

Bara för man är kusiner behöver man inte vara bästa vänner. Men när det kommer till kusin Hampus är han både kusin och bästa vännen. Melia berättar för alla som vill höra att "Hampus är min kompis" och det tycker jag man ser på bilderna som jag lånat från Catrins blogg.
image1350

Flickorna

image1349

Oväntat besök...

av kung Bore.
image1348

BusMea

image1347

Ute i vårvädret

image1346

Vårruset i rabatten

image1345

Till fikat

image1344

Reunion

Helgen tillbringades i mina gamla hemtrakter Sunne tillsammans med tjejgänget från högskoletiden. Från olika orter runt om i Sverige sammanstrålade vi hemma hos Lenita som är Sunnebo sedan något år tillbaka. Vi började lördagen med en långlunch på Spa och sedan bar det i väg på grusvägen till ett supermysigt hus alldeles intill vattnet. Isklumpen Klint gjorde det ingen annan här hemma trodde hon skulle göra- iklädd  endast baddräkt och morgonrock traskade vi ut i mörker och duggregn ner till den vedeldade baljan. 42 grader gjorde att till och med jag tyckte att det var helt lovely!. Det här var förhoppningsvis inte sista gången jag hoppade ner i en balja utomhus... Lämnade hemsidan för baljorna framme på datorn till pappa som en liten hint ;-)
image1343

Tisdag

image1342

Jobb(igt)

Har som sagt börjat jobba igen. "Bara" tio timmar i veckan var det sagt men bara några dagar på skolan insåg jag att det jag ska göra inte kommer att kunna klämmas in under tio timmar men det är bara att "gilla läget". Som två räddare i nöden kom mommo och moffa ner förra veckan så jag kunde koncentrera mig på hemsidor och PIM-examinationer. Som tur är kunde min pappa stanna även denna vecka eftersom även den är fullbokad. Blir inte mycket fotat just nu så bilden är knyckt från mammas blogg. 

image1341

RSS 2.0