Gott Nytt År!


Julafton


God Jul!


Glasskalas


Har ni inte testa nyaste versionen av Picasa? Gör det!
Superenkelt att få till små filmer och annat smått och gott som är nytt på 3an.
 

Lilla Julafton


BacillhärdenTre av fyra i familjen K är hemma i dag och tycker synd om sig själva och varandra. Stackars Melia började klaga redan i helgen "men jag är faktiskt sjuk" när jag skällde för hon inte klädde på sig. På måndagseftermiddagen bröt det ut ordentligt och stumpan var varm som en kamin.

Sedan tog det inte många timmar innan jag också låg och skakade av feberfrossa. Mathias fick till och med komma hem från jobbet och ta hand om de små för jag var helt väck. Kommer bara ihåg att jag varit så dålig en gång tidigare och det var för sjutton är sedan.

Två dygn senare har jag i alla fall orkat krypa ut från sängen till soffan. Men i dag är det Mollies tur. Lilla skruttan är så varm så hon kokar men efter lite flytande Ipren så orkar även hon mysa under täcket framför tv en stund. Nu är bara frågan hur länge det tar innan den sista fjärdedelen ligger och feberyrar?

Bistert!


Busfrön


Lunchbesök


Hittat i kameran...


12 decemberPlayboy Mansion nästa?


Lillan


Syskonsämja

En positiv bieffekt av att Mollie börjat på föskolan är att systrarna håller lite mer sams här hemma än i vanliga fall - i alla fall den första delen av dagen. I dag har vi haft en ledig måndag och de höll sams ända till vi gick hem från kyrkan klocka två därefter var det nog med umgänge med syrran för en dag -ömsesidig känsla från båda...

Söndagen den 7 december

Till en början liknade det mest "Tio små negerpojkar" med sjukdomar och andra inbokningar och vi trodde ett tag att vi skulle bli ensamma med glöggen och pepparkakorna. Men till vår stora glädje dök ett gäng mysiga ungar med lika mysiga föräldar och ett par unga festprissar upp på adventsfika.  


Gottegrisar


Melia assisterade med tillverkningen av Dumlekakor och
Mollie hjälpte till att smaka av blockchokladen!

Pepparkaksbak


Medan jag var på ett inte alltför spännande litteraturseminarium i Stockholm hade flickorna desto skojigare här hemma med mormor och morfar. Mer bilder på pepparkaksbaket finns på KolottenMycket annat

Precis som på många andra bloggar ligger producerandet nere även här. Är inte ensam om att ha fullt upp med annat. I kväll kommer mormor och morfar för i morgon bär det av till Stockholm igen för min del. Sista resan för höstterminen och det har varit ganska stressigt att hinna med dessa resor tycker jag. Även om det varit mysigt att få möjlighet att träffa Vera och Olivia livte oftare än annars.

Melia och Mollie har hunnit vara på förskolan måndag, tisdag och ett par timmar även i dag den här vecka. Nu blir det ledigt resten av veckan eftersom mormor och morfar är här. Mollie verkar ha kommit in i rutinerna och har börjat äta lite smått och gråter inte hela dagarna längre. Blir nog bra det också tid nog...


RSS 2.0