Äntligen!


Tredje gången gillt! Efter två inställda besök fick jag då äntligen träffa "mamma Therese"! Sist vi sågs var i slutet på augusti. Då hade hon en liten, liten bula och bara några dagar senare fick de under dramatiska former plocka ut lilla Antonia för att inte både barn och mamma skulle stryka med i en aggresiv havandeskapsförgiftning. 24 november var det beräknat att lillan skulle födas så hon är än i dag inte fulla 40 veckor. Från att vara en pyttebebis på ynka 630 gram väger Antonia i dag 1730 gram och Therese tycker förstås att hon är jättestor nu. Vi skrattade lite när vi insåg att det bara skiljer två månader mellan Mollie och Antonias födelsedagar men att Mollie är en jätte jämfört med pyret. 

I dag blev det en mysig lunch på ett köpcenter i närheten av NÄL där familjen är stationerad några veckor till. Eftersom de små är väldig infektionskänsliga höll vi oss utanför sjukhuset. Fick se några kort från förlossningen och på lilla Antonia i dag som jag tog kort med på kameran. Svårt att förstå att hon varit så väldigt liten. Men fortsätter hon att växa i den här takten lär det inte dröja innan hon busar med Mollie nästa gång vi ses ;-)

image1063

Kommentarer
Postat av: Mary

Lill-skruttan! Va gott att se en skrattandes Therese igen, har varit så orolig... Hoppas lilla Antonia fortsätter i samma raketfart så hon snart får komma hem!

2007-11-05 @ 20:32:48
Postat av: Maja

Det var så roligt att få träffa henne och se att hon mådde så bra. Är så imponerad av hur stark hon är!

2007-11-05 @ 21:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0