Avvikande kurva

Lillbebis verkar ligga på latsidan och vill inte riktigt växa till sig inne i magen. Vi var nere på mödrarvården i dag igen för att mäta och rita in en ny prick på diagrammet. Dessvärre pekade kurvan inte uppåt som vi hade hoppats utan fortsätter plana och är en bra bit nedanför normalkurvan nu. Man kan ju inte låta bli att bli lite orolig, speciellt med tanke på att det med Melia var det precis tvärt om! Då ökade kurvan konstant för varje vecka! Det blir till att göra ett ultraljud nästa vecka för att se att bebben mår bra där inne. Jag har hört att det är ganska så vanligt och att det kommit ut pigga och friska bebisar trots "avvikande kurvor". 

Kommentarer
Postat av: Mary

Mini-kiwi "chillar" nog bara lite, klart det kommer komma ut världens mest perfekta och friska lilla skrutt om några veckor! Något annat får du inte tänka!! Saknar er, hoppas vi ses snart! Kram

2007-05-16 @ 17:24:15
Postat av: Lotta

Kan vara sådana perioder även i magen, nu är det "hälga" vet du och se nu till att ha lite godsaker framme så ska du se att kurvan snart pekar rakt upp. Ingen fara, jag lovar.
Sköt om er!! Kram.

2007-05-18 @ 13:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0