Egen säng!

Melia har fått en ny säng- en "vuxen-säng". Vi hade förhoppningar att med den nya möbel så kanske vi skulle få Melia att både sova i sin egen säng- och i sitt egna rum.  Men vi var inställda på att det skulle bli en riktig pärs eftersom lilla damen är van att få sova mellan mammsen och pappsen. Men i natt är det tredje natten i rad som Melia faktiskt sover i den, utan några större katastrofer. Klockan två varje natt vill hon ha hjälp att hitta nappen och få på sig täcket igen, men sen somnar hon faktiskt om -i sin egen säng! Men jag vet att det säkert kommer nätter då det inte är lika smärtfritt... 

Eget rum!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Duktig tjej som sover i eget rum och i egen säng. Din tremänning sover dock i egen säng men inte i eget rum, ska visa honom bilden på dig då kanske det blir eget rum igen. Hälsa mamma och pappa.
Kram från lotta.

2007-03-25 @ 20:09:27
Postat av: Maja

Började bli lite brådis att börja vänja lillan av med att sova hos mamma och pappa. Tror inte att det skulle bli speciellt mycket sömn för någon av oss i början av juli om vi då skulle bli fyra som skulle knô i samma säng!

2007-03-25 @ 20:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0