Onsdagen den 18 oktober

I dag har vi varit på sångstund på öppna förskolan i Öjersjö i sällskap med Sandra och Theo. Vi stannade en lite stund efter, tillräckligt länge  så vi skulle hinna dricka en kopp kaffe. Strax efter elva drog vi oss hemöver till vårt andra hem -kyrkan! Man kan inte tro att vi är så frekventa besökare där med tanke på vårt språk ;-) Mötte upp med en krasslig Hampus och Catrin. Barnen sov länge ute i sina vagnar medan mammorna kunda dricka ännu mera kaffe och käka mackor i lugn och ro. Hanna, Linnea, Jenny och Isac kom också dit så det blev full fart i lekrummet när barnen vaknat.

Hann laga lite mat, lägga i tvätt i maskinen och till och med leka lite i Melias rum innan pappa Mathias kom hem. Medan han tog över roandet av lillprinsessan tog jag en behövlig vända med dammsugaren och dammtrasan. Kan inte påstå att städning är mitt favoritintresse, men man mår aningen bättre efter att det är gjort.

Melia och jag får mysa på tu man hand även i kväll, då Mathias greppat innebandyklubban och gett sig i väg för ett pass i Skulltorpsskolans gympasal. Får väl bli att kika lite på tv kanske? Undra vilket program som kräver minst engagemang; "Singelcoacherna" eller "Bonde söker fru"? Det går nog jämt ut...


122218-26122218-27122218-28122218-29

http://www.cutecolors.com/


Kommentarer
Postat av: Jakubzainab

A exceptional happy site!

2008-11-19 @ 10:06:07
URL: http://jakubzainab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0