Dags igen

Sorgen efter huset i Lerum har lagt sig. Nu är vi med i en ny budgivning! Började till och med buda innan vi sett huset. Det måste vara det mest korkade man kan göra, men mäklaren vägrade visa huset ännu en gång (huset har varit ute i över en månad och de har haft tre visningar redan så det kan man i och för sig förstå) och ville få huset sålt i dag. Men han har nog aldrig varit med om några som budat på ett hus de aldrig varit inne i, så mäklaren ringde till säljaren och frågade om vi stackars förvirrade människor kunde få kika förbi. Det vore hemskt nervöst att köpa en hus osett, och vad förvånad man skulle kunnat ha blivit ;-)  Vi fick i alla fall komma hem till säljarna nu under eftermiddagen, och huset var kanon! Verkligen jättebra planlösning och inte mycket som behövdes åtgärdas, möjlighet tapeter i något av rummen. Ligger högst i budgivningen och den här gången ska vi inte vika oss- tror jag...

Dags igen

Kommentarer
Postat av: Catrin

Kanonfint hus! Jag håller verkligen tummarna för att budet stoppar i tid denna gången och att huset blir ert!!! Verkar jätte fint!

2006-11-06 @ 20:58:35
Postat av: faster Susanne

fint hus men vart ligger det ? på Orust kanske ,det hoppas vi !!!

2006-11-07 @ 08:20:58
Postat av: Maja

Huset ligger så nära vårt nuvarande hem så att vi kunna ta möblerna i skottkärran sa Mathias, när han skulle förklara vart det låg. Mellan Furulund och Skulltorp för de som är bevandrade i Partille. Man kör in i området från Tingsvägen.

2006-11-07 @ 09:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0