Det säkra före...

Vaknade natten till tisdag av en duns och Melia som grät. Hittade henne liggandes på golvet i mörkret och hon klagade på en gång att hon hade ont i nacken men somnade ganska snabbt om inne i vår säng. Tisdagen sov hon bort tillsammans med sin nattarbetande pappa men när det fortfarande gjorde ont att sätta på tröjan i morse så fick det bli ett besök till vårdcentralen.

Två läkarkandidater i början på sin läkarutbildningen och en "riktig" doktor klämde, kände och lyssnade. Tre snälla tjejer som ger en all uppmärksamhet är ju aldrig fel och helt plötsligt verkade det onda försvunnit. Så efter mycket om och men bestämde de sig för att det inte var någon fara och vi började packa ihop oss för att åka hem igen. Men så började Melia gråta när tröjan skulle på igen och då blev det remiss till barnakuten. 

Att ligga på en brits och få en surrande röntgenmojanäng strax över huvudet var inget som Melia uppskattade alls, men efter en hel del mutor i form av Ahlgrens bilar och en pöl med tårar fick de fram ett par plåtar som visade på en fraktur på nyckelbenet. Precis som farmor faktiskt misstänkte redan under gårdagen-utan röntgen! Så nu tar vi det säkra före det osäkra och knôr in båda ungarna mellan oss i dubbelsängen tills sängskyddet är fixat.  
 
image1361

Kommentarer
Postat av: Linda

åh vilken fin header!
Jätte söta barn :)

2008-03-26 @ 22:08:41
URL: http://Lindaohlsson.blogg.se
Postat av: Mary

Men lilla skruttan... Aj! Förstår att d gjorde ont. Hoppas du ändå kan busa imon!

2008-03-27 @ 07:57:05
Postat av: Cecilia

Stackarn, inte konstigt att det gjorde ont! Tar det lång tid att läka för?
Ha en trevlig helg och så ses vi nästa vecka!
Kram Cecilia

2008-03-28 @ 08:42:43
Postat av: Edvardsina

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2009-01-30 @ 14:07:02
URL: http://edvardsina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0