Slut på arbetsveckan

En ovanligt stressig start på fredagen med en "taxirutt" med barnen; Mollie ner till farmor och Melia till förskolan. Det är väl bara att vänja sig för det är inte allt för länge tills båda barnen ska i väg tidigt till förskolan och vi till respektive jobb. Jag har i alla fall fått fyra välbehövliga timmar på jobbet i dag tack vare att farmor kunde vara barnvakt medan Mathias behövde sova efter sitt nattskift.
Bara hem och vända så gav vi oss av hem till Eleonor & co där Veronica med familj precis hade kommit från Stockholm. Tyvärr ses inte alla tre barnen (fyra med Molliebus) allt för ofta så det var extra kul att vi kunde träffas i dag. I morgon ska bara vi "mammor" träffas på kvällen och återuppliva gamla takter...
Självklart har även i dag lillkusinen varit i våra tankar vareviga minut. Ett samtal med farbror gjorde ändå att oron avtog lite under kvällen. Han var vid gott mod och lillkusinen som troligen kommer att lystra till Viktor hade visat tecken på rörelse. Richard berättade också att Hampus hade varit med till sjukhuset i dag och hade precis som Melia alltid gör när hon ser andra bebisar kallat lillebror för Mollie- sötnos!  

DSC00288.JPG
Vilken miss! Glömma kameran hemma!
En mycket suddig Olivia taget med mobiltelefonen.
Hoppas att Eleonor fick några bättre bilder till sin blogg.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0