Torsdagen den 19 oktober

I dag tog vi en sväng till kyrkan tillsammans med Theo och Sandra. I dag var det väldigt lugnt där, förutom två barn till med sina mammor.
Dagens i-landsproblem: både Sandra och jag fick ett rejält "bryt" när vi skulle gå hemöver. Vi hade plockat undan de saker våra barn hade lekt med och de två andra barnen lekte kvar i rummet när vi skulle byta blöjor och klä på våra små (den ena mamman pratade konstant i mobiltelefonen, men hon var med inne i lekrummet). När vi var påklädda och klara var även de andra barnen med respektive mamma på väg hemöver. Dörren till lekrummet stod öppen och där inne var det ett kaos! Kapplastavar och leksaker över hela golvet, soffan som man kan göra till en stor ring var fortfarande utfälld. Sandra blev galen och gick in och plockade i ordning allting. Då kommer den ena mamman och ställer sig i dörren och TITTAR PÅ men säger inget. Så förväntar man sig att barnen ska kunna plocka ihop efter sig *grrrr*!

Traskandes med bestämda steg från kyrkan mötte vi Eleonor och Emilia när vi nästan var hemma. Vi fikade och pratade skit, medan Emilia nannade gott och Melia försökte charma Eleonor så gott hon kunde.

När de åkt hemöver var det bara att ställa sig och skala potatis så det skulle finnas någon mat hemma till en utsvulten truckförare som var på intågande. Medan han satt och slavsade i sig soppa någon timme senare ringde det på dörren. Utanför stod en superglad Hampus med mamma och pappa i hälarna. Hampus har varit krasslig i ett par dagar med humöret var det inget fel på. Mungiporna upp till öronen-som vanligt! Underbara unge! Dags för fika nummer tre för dagen. Blir alldeles för mycket kaffe vissa dagar- i dag var tydligt en sådan dag! 

Papporna / bröderna Jakobsson tog med sig barnen ut på en "promenad" (de hade gått hem till Hampus där barnen hade lekt medan pojkarna tagit en varsin öl...). Under tiden placerade Catrin och jag oss framför datorn. Uppdrag: Fixa till utformningen på familjen Thornblad/Jakobssons blogg. Efter en hel del trixande i Photoshop och mycket väntande på en seeeeg dator (Vill ha en ny! *snyft*) fick vi till en supersnygg startsida. Gå in och kolla underverket på http://pantern.blogg.se . Mitt i allting kraschade också bloggens server! Det var för stor belastning av minnet! Vad är detta! Först Babydagboken och nu Bloggen. Catrin och jag skrattade åt att det var vårat intensiva användande som överbelastar systemen ;-)

122218-36








Kommentarer
Postat av: Linusaida

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

2009-01-27 @ 08:37:28
URL: http://linusaida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0