Måndagen den 30 oktober

Hade planerat att åka in och luncha med några kompisar och deras små bebbar i dag, men Melisen var alldeles för hängig för att orka med några utsvängningar! Fick bli att stanna hemma istället och roa oss på egen hand. Nu är det ju tur att Melia gärna leker själv i sitt rum, men det gör att jag ibland sitter mer än nödvändigt vid datorn som är i samma rum. I dag har det verkligen varit en sån dag! Är det fyrkantig i ögonen! Som inte det var nog med förmiddagens dator användande så har min nya kurs börjat i dag och vi ska ha våra seminarier via datorn med hjälp av webkamera och mikrofon (kändes lite muppigt att sitta och prata ensam i ett rum med en datorskärm!) så där satt jag i instängd i två timmar efter Mathias kom hem. Social varelse? Inte precis! Melia mår i alla fall bättre och verkar vara på benen i morgon så då får vi hitta på något datorfritt!

Måndagen den 30 oktober
I dag kom avin från posten att min nya kamera hade kommit. Lycka! Dans2 
Men det verkar som blixten är i starkaste laget...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att höra att Melisen är bättre!!! Antagligen har Hampus smittat henne. Trodde att Lilleman var i det närmaste frisk förra veckan så fick han så hög feber igår. Stackars alla barn som vi har träffat! Hoppas verkligen inte att han smittat alla! Pussa lilltjejen från oss! Kram kram

2006-10-30 @ 20:52:04
Postat av: Maja

Tänk bara när vi var på öppna förskolan för några dagra sen... Där kryllade det av sjuka barn, så Hampus behöver inte alls vara den "skyldige". Förresten kan man knappt gå ner till ICA uten man lyckas dra i sig någon elak bacill! Hoppas att lilleman blir bättre med hjälp av pencillinen. (Han ser oförskämt pigg och glad ut med tanke på hur dålig han måste ha varit- charmtrollet!)

2006-10-31 @ 09:22:48
URL: http://meliaklint.blogg.se
Postat av: Ailokjersti

Congratulations on a job well done. Thanks

2008-12-15 @ 08:39:05
URL: http://ailokjersti.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0